IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI

U kompaniji VG GROUP doo – Bar posvećeni smo zaštiti vaše privatnost i ličnih podataka. Pod ličnim podacima se, prema važećoj pravnoj regulativi, podrazumijevaju informacije o pojedincu koga je moguće identifikovati, kao što su ime i prezime, email adresa, IP adresa, poštanska adresa, broj telefona i dr. U ovoj izjavi vam pružamo informacije o mogućoj obradi ličnih podataka koje ćemo od vas dobiti. Samim činom proslijeđivanja vaših ličnih podataka potvrđujete da ste saglasni sa ovom izjavom.

PRIKUPLJANJE LIČNIH PODATAKA

VG GROUP doo – Bar prikuplja podatke samo u svrhu saradnje na određenom poslu ili marketing događaju. Prikupljanje ličnih podataka obavljamo iz različitih razloga, na primer u svrhu:
obrade vaše narudžbine, uključujući platne transakcije;
dostavljanja prijave za primanje biltena;
slanja marketinških saopštenja;
kreiranja naloga;
omogućavanja upotrebe određenih funkcija naših Rešenja;
prilagođavanja proizvoda i usluga vašim potrebama;
pružanja korisničke podrške;
upravljanja aplikacijama za posao;
Pojedini proizvodi partnera imaju svoje posebne sajtove i polise u vezi privatnosti. Molimo korisnike da se upoznaju sa ovim izjavama o klauzulama privatnosti koje nisu pod našom kontrolom. VG GROUP doo Bar će, na zahtjev korisnika, obezbediti sve potrebne informacije u vezi partnerskih izjava privatnosti, a gde god je to moguće, vidljivo postaviti link na zvaničan web sajt partnera.

SIGURNOST LIČNIH PODATAKA

Preduzeli smo stroge fizičke, elektronske i administrativne mjere u domenu bezbijednosti u cilju sprečavanja neovlašćenog pristupa, kao i očuvanja sigurnosti podataka. Podaci su dostupni samo zaposlenima i povezanim licima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla ili ispunjenje ugovora. Svi zaposleni u i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

UPOTREBA LIČNIH PODATAKA

Privatne informacije koje prikupljamo nisu i neće biti predmet prodaje. Privatni podaci se distribuiraju trećim stranama samo za potrebe i u okviru obavljanja posla, kao i po nalogu pravosudnih organa u slučajevima u kojima to izričito propisuje zakon. Naši proizvodi i rešenja ne prikupljaju lične podatke, IP adrese i ne koriste kolačiće (cookies) bez prethodnog odobrenja korisnika.

UPOTREBA KOLAČIĆA

Na našoj web prezentaciji koristimo kolačiće koji omogućavaju identifikaciju korisnika. Kolačići su male datoteke koje se privremeno čuvaju na hard disku. Naši kolačići ne sadrže lične podatke, tako da će vaša privatnost biti zaštićena. U slučaju da našu web prezentaciju želite da pogledate i bez kolačića, to možete učiniti. Većina programa za pregled web stranica automatski prihvata kolačiće, pa je u tom slučaju neophodno da u njima isključite tu mogućnost. Molimo vas da detalje o tome pogledate u uputstvu vašeg web čitača. Ukoliko isključite upotrebu kolačića, postoji mogućnost da nećete moći da otvorite sve sadržaje sa naše web prezentacije.